Loopbaanbegeleiding

Als werkgever bent u het meest gebaat bij medewerkers die het naar hun zin hebben en op de juiste plek zitten. Dat betekent dat een werkgever de kwaliteiten van een medewerker goed benut en er voor zorgt dat een medewerker genoeg uitdaging heeft. Dat levert immers tevreden medewerkers op en die presteren uiteindelijk het best. Loopbaanbegeleiding is een uitstekend instrument om u hierbij te ondersteunen. Met een loopbaancheque is loopbaanbegeleiding voordelig en toegankelijk. Het is dan ook absoluut de moeite waard om eens na te gaan wie binnen uw organisatie loopbaanbegeleiding kan gebruiken.

Bent u overtuigd van de meerwaarde van loopbaanbegeleiding en wilt u uw medewerkers hiervoor warm maken? Samen kunnen we bijvoorbeeld een campagne opzetten binnen uw bedrijf. U kunt denken aan een infosessie voor uw medewerkers en/of posters en flyers op de werkvloer. Dit kan als extra stimulans dienen om voor loopbaanbegeleiding te kiezen. Maar weet u al precies wie van u medewerkers behoefte heeft aan loopbaanbegeleiding, dan organiseren we gericht voor deze groep medewerkers een informatiebijeenkomst.

Een loopbaancheque is verkrijgbaar voor elke medewerker met minimum 1 jaar ervaring. Een medewerker heeft recht op twee loopbaancheques, waarmee hij in totaal 7 uur loopbaanbegeleiding kan volgen.

Als bedrijf kost dit u helemaal niets!