Zet jouw loopbaancheque in bij Calder

En ontvang professionele loopbaanbegeleiding van onze ervaren jobcoaches

Bemiddelingsgesprek Tussen Een Coach En Klant

Loopbaancheques

Je job bepaalt een groot deel van je leven, maar wat al je je het evenwicht of je drive kwijt bent? Wil je graag weer fluitend naar je werk, maar weet je niet hoe? Of zit je op dit moment eigenlijk prima, maar lijkt de toekomst toch onzeker?

Nadenken over persoonlijke ontwikkeling en een duurzaam toekomstperspectief is belangrijk. Vaak gunnen we onszelf daar alleen de tijd niet voor. Je hebt het te druk en voorlopig zit je goed waar je werkt. Toch kan het geen kwaad verder te kijken dan vandaag.

Samen met een erkende loopbaancoach sparren over wat je kunt, wat je wilt, hoe jouw vak zich in de toekomst ontwikkelt en wat er voor nodig is om gezond en fluitend naar je werk te blijven gaan. Met de Loopbaanbegeleiding van Alexander Calder krijg je intensieve individuele loopbaancoaching met als resultaat een routekaart om de toekomst vol vertrouwen tegemoet te gaan.

Meld je aan voor loopbaanbegeleiding

   .


Lees hoe onze klanten geholpen zijn


Milan startte met zijn loopbaancheque een traject bij Alexander Calder

"Dankzij de loopbaanbegeleiding van Alexander Calder Arbeidsbemiddeling heb ik een nieuwe focus en motivatie gevonden in mijn huidige baan. Ik voel me veel zelfverzekerder over mijn toekomst en ben gemotiveerd om de stappen te zetten die nodig zijn om mijn doelen te bereiken."

Start net als Milan jouw traject bij Alexander Calder. Plan een klikgesprek!