Over ons

Alexander Calder Arbeidsintegratie: de kortste weg naar werk!

Coachingsgesprek Over Het Vinden Van Een Baan Tussen Twee Vrouwen

Werken bij ons

Alexander Calder arbeidsintegratie is een toonaangevend re-integratiebedrijf met ruim 300 medewerkers werkzaam in Vlaanderen en Nederland. Wij begeleiden cliënten naar een goede baan in zo kort mogelijke tijd. Een belangrijk uitgangspunt is dat iedereen leert om zelf verantwoordelijk te zijn voor zijn of haar eigen terugkeer naar de arbeidsmarkt.

Alexander Calder arbeidsintegratie is gewoon en toegankelijk. De drempel is laag, er is sprake van directe en open communicatie en afspraak is afspraak. Onze professionele medewerkers zijn enthousiaste doeners die van aanpakken weten. No nonsense voor onszelf en onze klanten. De medewerkers voelen zich verbonden met de missie van de organisatie. Ze zijn energiek en doelgericht. De consulenten zijn betrokken bij hun cliënten. Dit vertaalt zich in een professionele werkwijze, opbeurende woorden en advies als het tegen zit en meeleven wanneer er succes wordt behaald.


Onze vacatures


Spontaan solliciteren

Voor een overzicht van de verschillende profielen binnen Alexander Calder arbeidsintegratie kun je hier klikken. Wil je spontaan solliciteren? Stuur je sollicitatiebrief en CV op naar info@calder.be