Hoe ervaren klanten bemiddeling van Alexander Calder?

Plan een gratis klikgesprek
Bemiddelingscoach In Gesprek Met Een Cliënt

Hoe Paulus bemiddeling door Alexander Calder heeft ervaren

Tijdens corona zat Paulus in een lastige situatie omdat zijn passie, het geven van gitaarlessen, bijna onmogelijk werd. Hij moest iets anders proberen. Daarom ging hij op zoek naar een nieuwe richting in zijn carrière, oftewel een carrièreswitch. Dat was niet eenvoudig en hij besloot hulp te zoeken. Hij kwam toen via VDAB bij Alexander Calder uit.

In het begin deed hij zelf veel onderzoek naar een mogelijke nieuwe baan, maar hij geeft aan dat het pas echt goed ging toen Lisa van Alexander Calder hem hielp. Samen werkten ze aan de beste strategie. Ze pasten zijn cv aan en zorgden voor gericht contact met mogelijke werkgevers. Lisa zette zich enorm in tijdens het proces.

Hij kan nu eerlijk zeggen dat hij Alexander Calder aanraadt voor iedereen die werk zoekt. Hun aanpak en professionele begeleiding maken volgens hem het vinden van een baan zoveel makkelijker.

Aanmelden voor een klikgesprek

Andere verhalen van onze klanten

Emma meldde zich aan bij Alexander Calder via de bemiddelingsvouchers

"Mijn loopbaancoach had heel veel kennis van de arbeidsmarkt en was een enorme steun gedurende het hele proces. Ze motiveerde me om door te pakken en gaf me waardevol advies over het bijwerken van mijn cv, het voorbereiden op sollicitatiegesprekken en ging zelfs met mij mee naar netwerk evenementen. Het voelde alsof ik altijd iemand had om op terug te vallen, wat mijn zelfvertrouwen echt een boost gaf.

Dankzij deze begeleiding heb ik nu een superfijne baan waar ik echt blij mee ben en me zelfverzekerd in voel."

Vind net als Emma een fijne nieuwe baan! Plan een klikgesprek met ons in


Over de bemiddelingsvouchers

Alexander Calder arbeidsintegratie voert voor werkzoekenden van de VDAB het project Bemiddeling met Vouchers uit. Dit innovatieve project wordt gefinancierd door het Europees Sociaal Fonds (ESF). Het project richt zich op het op maat begeleiden en bemiddelen van werkzoekenden tijdens hun zoektocht naar werk. Met de inzet van een voucher kan de werkzoekende zelf de bemiddelingsorganisatie kiezen die het beste bij hem of haar past.

Alexander Calder arbeidsintegratie staat in voor de begeleiding en bemiddeling, het hanteerbaar maken van drempels en randvoorwaarden en het versterken van de competenties van de deelnemers, om zo te zorgen voor de doorstroom naar werk. En dit doen we met veel succes: bijna 80% van de werkzoekenden die we begeleiden vindt via Alexander Calder een passende job. Daarmee zijn we de best presterende partner in dit project.