Hoe werkt bemiddeling met een bemiddelingsvoucher bij Alexander Calder?

Plan een gratis klikgesprek
Bemiddelingsgesprek Tussen 2 Vrouwen

Het vinden van een (andere) baan  kan een uitdagende en soms lastige reis zijn. Bij Alexander Calder bieden we een helpende hand aan met onze unieke benadering van bemiddeling.

Een mix van succesvolle bemiddelingsmethoden

Bij Alexander Calder gebruiken we verschillende methodes om jou te helpen aan de juiste job. Onze aanpak omvat niet alleen 1 op 1 gesprekken, maar ook workshops, ondersteuning bij sollicitaties, jobmarkten en meer. Het is een complete aanpak die zich richt op al jouw behoeften en die van de arbeidsmarkt.

Actiegericht en toegankelijke aanpak

Ons team bij Alexander Calder staat bekend als doeners. Onze energieke, actiegerichte aanpak wordt gecombineerd met een warme, mensgerichte benadering. Wat ons echt onderscheidt, is onze toegankelijkheid en laagdrempeligheid. Dit creëert een sfeer van openheid en directe communicatie die de kwaliteit van de begeleiding ten goede komt. Zodat jij sneller een job vindt.

We hebben daarnaast een uitgebreid netwerk aan bedrijven die altijd op zoek zijn naar personeel. Dat zijn bedrijven met allerlei voertalen; denk aan Vlaams, Pools, Bulgaars, Engels, Frans en nog veel meer.

Op maat gemaakt voor jouw succes

De sleutel van onze effectieve aanpak, waarbij 80% met onze hulp een baan vindt, is maatwerk. Bij Alexander Calder draait alles om jou. Je doelen, zwakke punten en behoeften vormen het vertrekpunt van elk traject. In samenwerking met een toegewijde coach worden actieplannen opgesteld om jouw zoektocht naar werk doeltreffend te maken.

Een partnerschap voor succes

Kiezen voor Alexander Calder is eigenlijk kiezen om samen de juiste job voor jou te vinden . Het is niet alleen het ontvangen van begeleiding; het is een samenwerking waarbij de focus ligt op het bereiken van jouw loopbaandoelen. Kortom, bij Alexander Calder is loopbaanbegeleiding geen standaard dienst; het is een op maat gemaakte dienst die jou helpt bij het vinden van de juiste job.

Over de bemiddelingsvouchers

Alexander Calder arbeidsintegratie voert voor werkzoekenden van de VDAB het project Bemiddeling met Vouchers uit. Dit innovatieve project wordt gefinancierd door het Europees Sociaal Fonds (ESF). Het project richt zich op het op maat begeleiden en bemiddelen van werkzoekenden tijdens hun zoektocht naar werk. Met de inzet van een voucher kan de werkzoekende zelf de bemiddelingsorganisatie kiezen die het beste bij hem of haar past.

Alexander Calder arbeidsintegratie staat in voor de begeleiding en bemiddeling, het hanteerbaar maken van drempels en randvoorwaarden en het versterken van de competenties van de deelnemers, om zo te zorgen voor de doorstroom naar werk. En dit doen we met veel succes: bijna 80% van de werkzoekenden die we begeleiden vindt via Alexander Calder een passende job. Daarmee zijn we de best presterende partner in dit project.