Bemiddelingsvouchers

Header Template Small Blauw Bemiddelingsvouchers

Persoonlijke begeleiding van de hoogste kwaliteit

Heb jij een bemiddelingsvoucher en ben jij op zoek naar de beste partij om jou verder te helpen naar een leuke, nieuwe baan? Alexander Calder is er voor jou. Samen met een ervaren loopbaancoach helpen we jou weer aan het werk, naar een fijne job die goed bij jouw kwaliteiten past en waar je met zekerheid en plezier aan de slag kan.

Wij garanderen kwaliteit, en zijn met het hoogste plaatsing percentage de beste keuze voor jou – 80% van de werkzoekenden waarvoor wij bemiddelen, hebben voor het einde van het programma al een nieuwe job.

Wil je graag kennismaken met Alexander Calder en bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan vrijblijvend een klikgesprek met ons in.

Aanmelden voor een klikgesprek


Hoe werkt het?

Je hebt een bemiddelingsvoucher ontvangen van de VDAB en mag kiezen voor een bemiddelingspartner. In 3 stappen naar een nieuwe baan:

1. Plan een klikgesprek in. We maken graag kennis met elkaar en vertellen hoe wij jou kunnen ondersteunen in de zoektocht naar werk. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en gratis.

2. Kies bij de VDAB voor Alexander Calder als bemiddelingspartner.

3. Wij helpen je aan een nieuwe job! 80% van onze werkzoekenden heeft vóór het einde van het programma al een fijne, nieuwe baan.

Neem de eerste stap! Plan een kikgesprek


Lees verhalen van onze klanten

Emma meldde zich aan bij Alexander Calder via de bemiddelingsvouchers

"Mijn loopbaancoach had heel veel kennis van de arbeidsmarkt en was een enorme steun gedurende het hele proces. Ze motiveerde me om door te pakken en gaf me waardevol advies over het bijwerken van mijn cv, het voorbereiden op sollicitatiegesprekken en ging zelfs met mij mee naar netwerk evenementen. Het voelde alsof ik altijd iemand had om op terug te vallen, wat mijn zelfvertrouwen echt een boost gaf.

Dankzij deze begeleiding heb ik nu een superfijne baan waar ik echt blij mee ben en me zelfverzekerd in voel."

Vind net als Emma een fijne nieuwe baan! Plan een klikgesprek met ons in


Over de bemiddelingsvouchers

Alexander Calder arbeidsintegratie voert voor werkzoekenden van de VDAB het project Bemiddeling met Vouchers uit. Dit innovatieve project wordt gefinancierd door het Europees Sociaal Fonds (ESF). Het project richt zich op het op maat begeleiden en bemiddelen van werkzoekenden tijdens hun zoektocht naar werk. Met de inzet van een voucher kan de werkzoekende zelf de bemiddelingsorganisatie kiezen die het beste bij hem of haar past.

Alexander Calder arbeidsintegratie staat in voor de begeleiding en bemiddeling, het hanteerbaar maken van drempels en randvoorwaarden en het versterken van de competenties van de deelnemers, om zo te zorgen voor de doorstroom naar werk. En dit doen we met veel succes: bijna 80% van de werkzoekenden die we begeleiden vindt via Alexander Calder een passende job. Daarmee zijn we de best presterende partner in dit project.