De juiste job begint met een bemiddelingsvoucher

Aanmelden voor een klikgesprek
Loopbaancoach Die Advies Geeft

Persoonlijke begeleiding van de hoogste kwaliteit

Mag je van VDAB een bemiddelingspartner uitzoeken om je verder te helpen naar een leuke, nieuwe baan? Alexander Calder is er voor jou. Met een ervaren loopbaancoach helpen we je weer aan het werk. Samen gaan we op weg naar de juiste job voor jou. Waar je kwaliteiten gewaardeerd worden en je met zekerheid en plezier aan de slag kan.

Met het hoogste plaatsingspercentage zijn we voor jou de beste keuze - ruim 80% van onze werkzoekenden heeft voor het einde van het programma al een nieuwe job!

Wil je graag kennismaken met Alexander Calder en bespreken wat we voor jou kunnen betekenen? Plan vrijblijvend een klikgesprek met ons in.

Aanmelden voor een klikgesprek  Bel voor een kennismaking


Je route naar de juiste job

Je bent op zoek naar een job die goed bij je past. Mag je van VDAB een bemiddelingspartner zoeken die je verder helpt? Kies dan voor Alexander Calder! We helpen je in zeven stappen naar de juiste job.

Stap 1 - Ik heb een fijn klikgesprek


Plan een klikgesprek in. We maken graag kennis met elkaar en vertellen hoe we je kunnen ondersteunen in de zoektocht naar werk. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en gratis.

Stap 2 - Ik kies voor Alexander Calder


Geef je keuze door aan VDAB. We kunnen nu beginnen!

Stap 3 - Ik maak met mijn loopbaancoach een actieplan


Zo bepalen we samen de richting van je persoonlijke traject
op maat.

Stap 4 - Ik krijg goede hulp met solliciteren


Bijvoorbeeld bij het zoeken in job-databanken, solliciteren via social media of rechtstreeks via de website van een bedrijf of ons eigen netwerk.

Stap 5 - Ik ga optimaal voorbereid solliciteren


Bijvoorbeeld met sollicitatietraining en het in kaart brengen van mijn netwerk en kwaliteiten.

Stap 6 - Ik kan mijn kansen vergroten


Bijvoorbeeld met taalondersteuning, het volgen van workshops over timemanagement en veerkracht, een korte externe opleiding en nog veel meer.

Stap 7 - Ik vind de juiste job!


80% van onze werkzoekenden heeft al voor het einde van het programma een fi jne, nieuwe job.

 

Meld je aan voor een klikgesprek


Lees verhalen van onze klanten

Emma meldde zich aan bij Alexander Calder via de bemiddelingsvouchers

"Mijn loopbaancoach had heel veel kennis van de arbeidsmarkt en was een enorme steun gedurende het hele proces. Ze motiveerde me om door te pakken en gaf me waardevol advies over het bijwerken van mijn cv, het voorbereiden op sollicitatiegesprekken en ging zelfs met mij mee naar netwerk evenementen. Het voelde alsof ik altijd iemand had om op terug te vallen, wat mijn zelfvertrouwen echt een boost gaf.

Dankzij deze begeleiding heb ik nu een superfijne baan waar ik echt blij mee ben en me zelfverzekerd in voel."

Vind net als Emma een fijne nieuwe baan! Plan een klikgesprek met ons in


Over de bemiddelingsvouchers

Alexander Calder arbeidsintegratie voert voor werkzoekenden van de VDAB het project Bemiddeling met Vouchers uit. Dit innovatieve project wordt gefinancierd door het Europees Sociaal Fonds (ESF). Het project richt zich op het op maat begeleiden en bemiddelen van werkzoekenden tijdens hun zoektocht naar werk. Met de inzet van een voucher kan de werkzoekende zelf de bemiddelingsorganisatie kiezen die het beste bij hem of haar past.

Alexander Calder arbeidsintegratie staat in voor de begeleiding en bemiddeling, het hanteerbaar maken van drempels en randvoorwaarden en het versterken van de competenties van de deelnemers, om zo te zorgen voor de doorstroom naar werk. En dit doen we met veel succes: bijna 80% van de werkzoekenden die we begeleiden vindt via Alexander Calder een passende job. Daarmee zijn we de best presterende partner in dit project.