Loopbaanbegeleiding

Ontdek hoe u uw medewerkers kunt supporten in de vorm van loopbaanbegeleiding

Loopbaancoach Die Advies Geeft

Zet uw medewerkers in hun kracht

Als werkgever bent u het meest gebaat bij medewerkers die het naar hun zin hebben en op de juiste plek zitten. Dat betekent dat een werkgever de kwaliteiten van een medewerker goed benut en er voor zorgt dat een medewerker genoeg uitdaging heeft. Dat levert immers tevreden medewerkers op en die presteren uiteindelijk het best. Loopbaanbegeleiding is een uitstekend instrument om u hierbij te ondersteunen. Met een loopbaancheque is loopbaanbegeleiding voordelig en toegankelijk. Het is dan ook absoluut de moeite waard om eens na te gaan wie binnen uw organisatie loopbaanbegeleiding kan gebruiken.

We starten dit graag kosteloos met u op

Bent u overtuigd van de meerwaarde van loopbaanbegeleiding en wilt u uw medewerkers hiervoor warm maken? Samen kunnen we bijvoorbeeld een campagne opzetten binnen uw bedrijf. U kunt denken aan een infosessie voor uw medewerkers en/of posters en flyers op de werkvloer. Dit kan als extra stimulans dienen om voor loopbaanbegeleiding te kiezen. Maar weet u al precies wie van u medewerkers behoefte heeft aan loopbaanbegeleiding, dan organiseren we gericht voor deze groep medewerkers een informatiebijeenkomst.

Een loopbaancheque is verkrijgbaar voor elke medewerker met minimum 1 jaar ervaring. Een medewerker heeft recht op twee loopbaancheques, waarmee hij in totaal 7 uur loopbaanbegeleiding kan volgen. Als bedrijf kost dit u helemaal niets!

Neem contact op voor de mogelijkheden


Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Bent u overtuigd van de meerwaarde van loopbaanbegeleiding en wilt u uw medewerkers hiervoor warm maken? We gaan graag met u aan de slag!

Neem contact met ons op via onderstaande formulier. Je kan ons ook gratis bereiken op 0800 14 225 of je vraag stellen via Whatsapp op 04 72021386 

Contact