Trajectbegeleiding

Alexander Calder heeft een groot netwerk van werkzoekenden direct beschikbaar voor werk en gemotiveerd om aan de slag te gaan.

Gesprek Tussen Een Bemiddelingscoach En Een Cliënt Op Kantoor

De juiste match voor uw organisatie

Mensen die hun job zijn kwijtgeraakt, vinden het soms moeilijk om weer werk te vinden. Ook al zijn ze nog zo gemotiveerd en beschikken ze over allerlei verschillende talenten en kwaliteiten. Alexander Calder helpt hen om nieuwe mogelijkheden te ontdekken, andere wegen in te slaan en de juiste keuzes te maken. Tegelijkertijd benaderen wij u als werkgever om met deze ervaren en deskundige mensen kennis te maken, wanneer u op zoek bent naar nieuwe medewerkers.

Veel van onze trajectcoaches komen uit het bedrijfsleven en weten precies wat u nodig heeft. Zo zorgen wij samen met u en de klant voor de perfecte match en krijgt u een medewerker om trots op te zijn.

Neem contact op voor de mogelijkheden


De voordelen van Alexander Calder

  • Uw werving en selectie nemen onze trajectcoaches voor hun rekening. U maakt kennis met vooraf gescreende kandidaten op basis van het door u geformuleerde profiel. Dit hebben wij opgesteld door u uitgebreid te bevragen over uw bedrijf, uw wensen en de vereisten voor de vacature. Op deze manier zorgen wij voor de juiste match.
  • Wij organiseren op regelmatige basis op vrijdag een jobmarkt waar werkzoekenden en werkgevers de kans krijgen om elkaar te leren kennen en om vacatures te bespreken. Hier bent u van harte welkom.
  • Als werkgever kunt u gratis gebruik maken van onze locatie om uw bedrijf en de werking er van voor te stellen aan werkzoekenden. Zo bespaart u veel geld en tijd voor de selecties van geschikte kandidaten.
  • Alexander Calder faciliteert werkgevers met een spreekkamer op één van haar re-integratiecentra voor het voeren van kennismakings- of sollicitatiegesprekken.
  • Klanten van Alexander Calder arbeidsintegratie zijn, zonder uitzondering, direct beschikbaar voor werk en gemotiveerd om aan de slag te gaan.
  • Wij ondersteunen en adviseren u als werkgever graag bij het toepassen van de verschillende tewerkstellingsmaatregelen.
  • Onze bemiddeling is kosteloos.
  • Ook wanneer de klant bij u begonnen is, zorgt de trajectcoach nog 6 maanden voor begeleiding.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

We komen graag met u in contact om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.

Neem contact met ons op via onderstaande formulier. Je kan ons ook gratis bereiken op 0800 14 225 of je vraag stellen via Whatsapp op 04 72021386 

Contact