Ons team

Op elke vestiging ontmoet je een deskundig team van medewerkers met ieder een eigen expertise. Speciaal opgeleid en getraind om samen met jou en andere werkzoekenden die felbegeerde plek op de huidige arbeidsmarkt mogelijk te maken. Het hele team denkt en werkt met je mee, kijkt naar jouw specifieke mogelijkheden en is voortdurend gericht op het creëren en grijpen van nieuwe kansen. De volgende medewerkers staan je wekelijks op elke vestiging met raad en daad terzijde:

 

• Onthaalbediende

De onthaalbediende is het eerste gezicht dat je tegenkomt op onze vestiging. Hij of zij zit bij binnenkomst aan de balie en kan je precies vertellen waar en bij wie je moet zijn en wat je die eerste dag te wachten staat. De onthaalbediende heet je warm welkom en maakt je wegwijs op de vestiging. Laat je zien waar de koffie, thee, chocolademelk en water te vinden zijn en zorgt ervoor dat jouw trajectbegeleider weet dat je gearriveerd bent.

 

• Trajectbegeleider

Iedereen die bij ons begeleid wordt krijgt een vaste trajectbegeleider. Dit is de persoon die in de meeste gevallen ook samen met jou het kennismakingsgesprek zal voeren. Je trajectbegeleider zal tot en met de ondertekening van jouw arbeidsovereenkomst je eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon zijn. Je trajectbegeleider bespreekt met jou bij welke groep je het beste past en op welke vaste dag in de week jouw groep samenkomt. Op die vaste dag biedt je trajectbegeleider je een gestructureerd programma aan met activiteiten die jouw zoektocht naar een job goed in beeld brengen en vergemakkelijken. Je trajectbegeleider begeleidt en ondersteunt je tijdens dit proces. Zijn er sollicitatievaardigheden die je graag nog wilt verbeteren? Dan kun je terecht bij één van onze trainers.

 

• Trainer

De trainers bieden je gedurende jouw hele zoektocht naar een baan uiteenlopende workshops aan ter verbetering van je sollicitatievaardigheden. Ben je het geloof in het verkrijgen van een nieuwe job een beetje kwijt? Dan hebben we speciaal voor jou een bijzondere workshop Empowerment. Deze is er op gericht dat je zelf weer gaat zien en geloven waar jouw mogelijkheden liggen op de arbeidsmarkt. Standaard neem je deel aan de workshop Motivatiebrief en CV. Daarnaast zijn er naar behoefte diverse workshops die je de mogelijkheid bieden specifieke vaardigheden aan te scherpen en op te doen. Meer informatie hierover krijg je tijdens de intake van je trajectbegeleider. In overleg met je trajectbegeleider kan je deelnemen aan één of meerdere workshops van jouw keuze.

 

• Jobhunter

Alexander Calder arbeidsintegratie heeft jobhunters in dienst die zich fulltime richten op het vinden van actuele vacatures voor al onze werkzoekenden. Onze jobhunters zijn veel onderweg en in contact met werkgevers. Zij zijn daardoor voor jou als werkzoekende minder zichtbaar aanwezig op onze vestigingen. Ze werken nauw samen met jouw trajectbegeleider die je goed heeft leren kennen. Je begeleider bespreekt met de jobhunter wat voor jou belangrijk is in een baan en waar je kwaliteiten liggen. Dat maakt het mogelijk om maatwerk te bieden en de snelste weg naar die nieuwe betrekking te realiseren. Via je eigen trajectbegeleider is het altijd mogelijk om eens een persoonlijk gesprek aan te vragen met een jobhunter om een nog betere match te vinden tussen de baan die je zoekt en de jobs die er zijn.

 

• Vestigingsmanager

De vestigingsmanager bij Alexander Calder arbeidsintegratie is een open en makkelijk aan te spreken persoon. De deur van zijn/haar kamer staat altijd voor je open voor vragen of praktische zaken, behalve als er vertrouwelijke gesprekken plaatsvinden. De manager is betrokken en vindt het vanzelfsprekend om van dichtbij te zien en te horen hoe jij de begeleiding door ons ervaart. Ook staat hij/zij open voor feedback en verbeterpunten. Lopen er zaken niet zoals is afgesproken? Blijf er dan niet mee rondlopen en klop gerust even aan bij één van onze vestigingsmanagers.

Samen komen jullie zeker tot een passende oplossing!