Wie zijn we?

Alexander Calder arbeidsintegratie maakt onderdeel uit van de Calder Holding, een op werk gerichte organisatie. Met onze 300 medewerkers bieden we een breed scala diensten op het gebied van re-integratie. De organisatie heeft in Nederland een landelijke dekking met ruim 30 vestigingen, in België beschikken we over 4 vestigingen : Mechelen, Lier, Boom en Antwerpen.

Alexander Calder arbeidsintegratie mag dan bekend staan als een groot re-integratiebedrijf, maar als je op één van onze vestigingen je traject volgt dan merk je dat niet. Het grootste team van ons land bestaat uit 10 coaches. Klein genoeg voor maatwerk en groot genoeg voor een professionele omgeving. Je krijgt bij ons persoonlijke aandacht! 

Loopbaancoaching en trajectbegeleiding draaien in onze optiek in feite om een verandering in doen én denken waarbij oude, inefficiënte denk- en gedragssjablonen vervangen worden door nieuwe, doelmatige. Om gedrag te veranderen willen we onze cliënten veel zien, hen structuur en regelmaat bieden en zorgen dat ze contacten met anderen leggen in een vooral positieve, op werk gerichte omgeving. Het opdoen van positieve ervaringen in werk (succeservaring) versnelt de gedragsverandering en dus de plaatsing op werk of verandering van werkplek.

Onze vestigingen hebben maar één doel: geslaagde bemiddeling. Een tevreden cliënt is de grootste inspiratiebron. Onze medewerkers zijn enthousiaste doeners die houden van aanpakken. No nonsens voor ons zelf en onze cliënten, maar met een warme, mensgerichte benadering.