Ons team

Op elke vestiging ontmoet je een deskundig team van medewerkers met ieder een eigen expertise. Speciaal opgeleid en getraind om er voor te zorgen dat jij je goed voelt in je loopbaanbegeleiding.

De volgende medewerkers staan je op elke vestiging met raad en daad terzijde:

 

• Coach

Onze coaches zijn ervaren loopbaanbegeleiders, die het een uitdaging vinden om samen met jou antwoorden te vinden op jouw loopbaanvragen. Je kan bij je coach met alles terecht. Hij of zij gaat zorgvuldig en respectvol om met hetgeen je vertelt en laat je altijd in je waarde. Expertise, eerlijkheid, oprechtheid en respect zijn basiskwaliteiten van onze coaches.

 

• Onthaalbediende

De onthaalbediende is het eerste gezicht dat je tegenkomt op onze vestiging. Hij of zij zit bij binnenkomst aan de balie en kan je precies vertellen waar en bij wie je moet zijn. De onthaalbediende heet je warm welkom en maakt je wegwijs op de vestiging, laat je zien waar de koffie, thee, chocolademelk en water te vinden zijn en zorgt ervoor dat jouw coach weet dat je gearriveerd bent.

 

• Vestigingsmanager

De vestigingsmanager bij Alexander Calder arbeidsintegratie is een open en makkelijk aan te spreken persoon. De deur van zijn/haar kamer staat altijd voor je open voor vragen of praktische zaken, behalve als er vertrouwelijke gesprekken plaatsvinden. De manager is betrokken en vindt het vanzelfsprekend om van dichtbij te zien en te horen hoe jij de coaching door ons ervaart. Ook staat hij/zij open voor feedback en verbeterpunten. Lopen er zaken niet zoals is afgesproken? Blijf er dan niet mee rondlopen en klop gerust even aan bij één van onze vestigingsmanagers. Samen komen jullie zeker tot een passende oplossing!

Meld je aan!