Ons aanbod

Calder .be .rood

Wat is loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is maatwerk. Jij loopt immers tegen heel andere vragen en problemen aan dan bijvoorbeeld je collega. In de loopbaanbegeleiding vormen jouw vragen dan ook het startpunt voor de begeleiding.

Hoe ziet loopbaanbegeleiding bij Alexander Calder arbeidsintegratie eruit?

Samen met je coach ga je op zoek naar de antwoorden. Dit doen jullie door in een reeks individuele gesprekken jouw interesses, mogelijkheden en wensen in kaart te brengen. Obstakels en belemmeringen die jullie daarbij tegen komen, gaan jij en je coach niet uit de weg.

Zo ontstaat een duidelijk beeld van je ontwikkelingskansen, je talenten, je competenties en je werkpunten. Uiteindelijk krijg je zo een persoonlijk ontwikkelingsplan in handen, waarmee je jouw toekomst verder vorm kunt geven. Jouw coach staat je gedurende het hele traject bij met professionele ondersteuning.

De coaching duurt zo lang jij het nodig vindt met een maximum van 8 uur (2 loopbaancheques van 4 uur) en bestaat uit een serie individuele gesprekken, waarbij jij ook opdrachten krijgt ter voorbereiding op een volgend gesprek.

Jouw coach staat je gedurende het hele traject bij met profesionele ondersteuning en advies. En zelfs tot een jaar na je loopbaanbegeleiding kan je bij ons terecht met je vragen!

 

Meld je aan!